Bezmialem, Ä°stanbul Çapa ve CerrahpaÅŸa Tıp Fakülteleri – USMER, ABD’de Tıpta Uzmanlık Konferansı’nın ardından…

USMER-KapKon Tıp Fakültesi Program Serileri’nin bir devamı olarak Bezmialem Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı, Ä°stanbul Ãœniversitesi Çapa ve CerrahpaÅŸa Tıp Fakülteleri TürkMSIC grupları ve USMLE Strateji Merkezi‘nin ortak giriÅŸimi ile “ABD’de Tıpta Uzmanlık : Genel Özet ve Soru-Cevap Seansı” Programı’nı Bezmialem Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı’nda 28 Ekim 2014 Salı günü gerçekleÅŸtirdik.  ABD’de Tıpta Uzmanlık süreci yaklaşık 3 saatte özetlendi ve 1 saat kadar da sorular yanıtlandı. USMER KapKon formatının kısaltılmış sürümü olarak oluÅŸturulan içerik, daha önce Hacettepe Ãœniversitesi, Gazi Ãœniversitesi, BaÅŸkent Ãœniversitesi ve Ankara Ãœniversitesi Tıp Fakültelerinde TurkMSIC ve USMER ortak giriÅŸimi ile gerçekleÅŸtirilmiÅŸti.

Amerika-Türkiye uçağından iniÅŸimin hemen sonra planladığımız, ancak valizlerimin kaybolması nedeniyle  geciken organizasyonun tüm sıkıntılara raÄŸmen gerçekleÅŸmesinde emeÄŸi geçen tüm öğrenci arkadaÅŸlara, en baÅŸta Bezmialem Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrencisi Cansu Ãœnal‘a ve tüm konukseverlikleriyle beni havalanında karşılayan Bezmialem Tıp Fakültesi Öğrencileri AyÅŸe Mine Özçelik, Rayiha Nur Dinçay’a ve Bezmialem Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı’na, TürkMSIC Genel Yönetimine, tüm aksaklıklara raÄŸmen geç vakitlere kadar beni dinleyen öğrenci arkadaÅŸlarıma teÅŸekkür ederim. Tıp fakültesi serilerinin devam eden diÄŸer serisinde görüşmek üzere… –  UlaÅŸ Mehmet Çamsarı, 5 Kasım 2014, Jacksonville, Florida

 

IMG-20141030-WA0005 IMG-20141030-WA0008IMG-20141030-WA0004 (1)
afis_dogru_kucuk

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.