Tıp Öğrencilerinin Akılhane’si Var

Kimi psikiyatriye karar vermiÅŸ, kimi halen düşünüyor, kimi daha tıbbın kapısından yeni girmiÅŸ…Türkiye’nin her yanından tıp fakültesi öğrencilerinin emeÄŸi ile bir ilki gerçekleÅŸtirdik…Öğrenciler psikiyatri etrafında toplantılar, düşündüler, yazdılar, katıldılar…Bize gönderilen onca güzel yazı arasından ÅŸimdilik bir kısmını  seçtik ve MedicinExpress Dergisi’nin bir eki olarak Akılhane Bülteni dünyaya merhaba dedi… Öncelikle samimi teÅŸekkürlerim MedicinExpress Dergisi Yayın yönetmeni sevgili dostum Dr Fatih Batı’ya. Bize kol kanat gerdi, birbirinden harika tasarımlarla bültenimizi görsel olarak MedicinExpress Dergisi’ne yakışır bir  ek haline getirdi.  Tabii ki, bolca teÅŸekkür Dilara Zorlu ve Vedat Özçiftçi’ye…Onlar olmasaydı bir bütün olamazdık. Ve en çok teÅŸekkür bizlere o güzel yazıları yollayan, projeyi destekleyen, varlığını hissettiren tüm öğrenci arkadaÅŸlara…Bilsinler ki Akılhane aslında onlara aittir. Unutmasınlar, elimizdeki tüm yazıları deÄŸerlendireceÄŸiz, ya bir sonraki sayıda ya da yakında açılacak Akılhane Blog Sitesinde yayınlayacağız. Akılhane internet olanaklarının bizleri buluÅŸturduÄŸu, tıp öğrencilerinin heyecanını ortaya koyduÄŸu “misyonu ve vizyonu” içinde saklı bir ürün…Psikiyatriyi tanımak isteyen, düşünen, araÅŸtıran tüm tıp öğrencileri…Durmayın aramıza katılın !

iletişim : akılhane@turkpsikiyatri.org

 TürkPsikiyatri Facebook Tıp Öğrencileri Grubu : http://www.facebook.com/groups/turkpsikiyatri.to/

Psikiyatriye ilgi duyan tıp öğrencilerinin Türkiye çapında toplandığı Türkiye’nin ilk ve tek psikiyatri tıp öğrencisi grubu olan TürkPsikiyatri  Tıp Öğrencisi Grubu‘na  katılmak için :  http://groups.google.com/group/psikiyatri-to/  adresine gidip üye olmak için baÅŸvuruda bulunabilirsiniz.

 

page_1

page_2

BÜLTENİN TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN : 

http://www.turkpsikiyatri.org/arsiv/MedicinExpress_Akilhane_Bulteni_2013_sayi1.pdf

MEDICINEXPRESS DERGİSİNİN TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN :

http://www.medicinexpress.org/sayi14/

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.